Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک هندوی افراطی که در تخریب مسجد «بابری» مشارکت نیز داشته است چندی است که از این عمل خود پشیمان شده و مسلمان شده است و تاکنون ۱۰۰ مسجد را مرمت و بنا کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شبکه خبری «عربی 1» «محمد امیر» شهروند هندی بیش از 20 سال پیش پس از مشارکت با گروهی از هندوهای افراطی در تخریب مسجد «بابری» اظهار پشیمانی کرد و مسلمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رسانه های محلی هند اعلام کردند: وی پیش از این هندو بوده است و پس از حادثه تخریب مسجد بابری در سال 1992 میلادی در شهر «ایودیا» مسلمان شد و نام خود را «محمد امیر» گذاشت.

 

وی پس از اظهار ندامت و پشیمانی از کار خود تصمیم گرفت در ساخت و مرمت مساجد کمک کند تا از خطایش کم شود.

 

محمد امیر در گفت و گو با یک روزنامه محلی گفت: اولین کسی بوده که برای تخریب از گنبد مسجد بابری بالا رفته است.

 

وی افزود: پس از تخریب مسجد عذاب وجدان گرفته بودم و بعد تصمیم گرفتم مسلمان شوم.

 

وی به همراه دوستش «محمد عمر» مسلمان شده و تصمیم گرفتند در ساخت مسجد مشارکت کنند و تاکنون در مرمت و ساخت 100 مسجد مشارکت داشته اند.

 

محمد امیر پس از آن با یک زن مسلمان ازدواج کرد و هم اکنون درباره دین اسلام موعظه می کند.

 

هندوهای افراطی در سال 1992 میلادی به مسجد بابری حمله کرده و آنجا را تخریب کردند، آنان معتقدند.

 

 

 

پایان پیام/43

منبع: شبستان

کلیدواژه: هرمزگان تشییع خبرگزاری شبستان حضرت زهرا س دوره آموزشی ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان شهید ارتش مسلمانان مسجد بابری هند مرمت ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • امیر واحدی: پایگاه «نوژه» قلب تپنده نیروی هوایی ارتش است
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند
  • ۲ ورزشکار و یک مربی قبل از ژوزه مورایس در ایران مسلمان شدند
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • مورایس تنها فردی نیست که در ایران مسلمان شد؛ نام جدید سرمربی سپاهان چه خواهد بود؟
  • جزئیات یک تصمیم پرسروصدا؛ ژوزه مورایس چگونه مسلمان شد؟
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • رنکینگ بهاره بدمینتون نونهالان و نوجوانان خراسان شمالی انجام شد
  • تصمیم بزرگ: مورایس چگونه مسلمان شد