Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در دومین شب از شب‌های قدر، مراسم احیا در نقاط مختلف تهران برگزار شد و حال و هوای خاص و معنوی در شهر برپا بود.

بدون شک یکی از شلوغ‌ترین مراسم‌ها در شب بیست و یکم ، در امامزاده صالح بن موسی الکاظم (ع) برگزار شد. اطراف امامزاده به اندازه‌ای شلوغ بود که جای نشستن نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل خیلی‌ها مجبور شدند، در ایستگاه اتوبوس و حتی دور میدان بنشینند.

تلاوت قرآن با صوت رضا حیران ساعت ۱۰ انجام شد و در ادامه جوشن کبیر، روضه خوانی با مداحی حسن میرزایی و حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی از ساعت یازده آغاز شد. در ادامه از ساعت یک بامداد، حجت الاسلام و المسلمین  سعدی کارشناس مذهبی و رئیس دانشگاه امام صادق (ع) سخنرانی کرد.

وی بیان کرد: وصیت امیر المومنین (ع) پس از ضربت قابل توجه است. ایشان به امام حسن(ع) گفتند، چگونه عادلانه ابن ملجم را محاکمه کند. علی (ع) مرد عمل بود. مردانه در راه اسلام ایستاد و نشان داد که بنده واقعی چگونه است.

وی افزود:این جمعیت در نیمه شب، جای خوبی آمده است؛ جایی که فرزند امام کاظم (ع) در آن دفن شده است. امیدواریم به حق امیر المومنین در این مکان مقدس، حاجاتمان برآورده شود.

در ادامه این کارشناس مذهبی چند دقیقه‌ای روضه امیر المومنین (ع) را خواند. سعید جعفری نیز چند دقیقه روضه امیر المومنین را خواند. اما اوج مراسم، احیای متفاوت در جوار حرم بود. بسیاری خود را به ضریح امامزاده چسبانده بودند و درحالی که اشک می‌ریختند، خدا را به چهارده معصوم قسم می‌دادند. صحنه‌ای تماشایی از عشق و بندگی رقم خورد. حتی خادمان امامزاده صالح (ع) هم نمی‌خواستند این فرصت را از دست بدهند، به همین دلیل قرآن به سر احیا گرفتند.

چیذر، مثل همیشه میزبان عاشقان مولای متقیان

مراسم شب بیست و یکم رمضان در امام زاده علی اکبر چیذر با نوای حاج محمود کریمی برگزار شد. امامزاده‌ای که در مناسبت‌های مختلف میزبان عاشقان اهل بیت (ع) است. در این مراسم شب قدر که با حضور خانواده‌های بسیاری در شمال شهر تهران برگزار شد، حال و هوای خاصی در مزار شهدای این امام زاده عظیم الشان حاکم بود. همچنین در خیابان‌های منتهی به امام زاده علی اکبر مردم بر روی زمین نشسته بودند و مراسم قرآن به سر گذاشتن را زیر سقف آسمان انجام دادند.

زنده نگه داشتن سیره علی (ع) با کمک به ایتام در مسجد شهید بهشتی

در بین بلوک‌های سیمانی و ساختمان‌های قدکشیده چراغ‌های سبز و قرمز گلدسته از دور خودنمایی می کرد و صدای موذن نوید رسیدن به لحظاتی ملکوتی را خبر می‌داد. اهالی محله نبرد شمالی و محلاتی کم‌کم خودشان را از اذان مغرب و عشاء به مسجد رساندند تا امشب هم مانند شب نوزدهم رمضان در کنار هم طلب مغفرت کنند و توشه یک‌ساله خود را از امام زمانشان (عج) بخواهند.

پس از نماز هر دو خیابان شمالی و جنوبی سمت مسجد بسته شد و جوانان و نوجوانان هرکدامشان خادمان و انتظامات مسجد، مردم را برای نظم بیشتر جلسه راهنمایی می‌کردند. در دو طرف مسجد بخش خواهران و برادران برپا شده و بین این دو فضایی برای حضور خانواده‌هاست تا آن‌ها که می‌خواهند خانوادگی در کنار هم باشند.

سر که می‌چرخانی در چند قدمی میدان روبروی مسجد بهشتی ایستگاهی برای کمک به نیازمندان وجود دارد، جایی که هم می‌توانیم کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست را یاری کنیم و هم به هموطنان سیل زده خودمان کمک کنیم.

مراسم با دعای جوشن کبیر آغاز شده و مردم جمعیتشان دوبرابر می‌شود، به فراز‌های انتهایی که می‌رسیم همه برای ظهور حضرت حجت (عج) دست دعا به سوی آسمان بلند می کنند و حجت الاسلام و المسلمین حامد کاشانی با ذکر سلامی به  صاحب شب بیست و یکم رمضان، به ایراد سخن می‌پردازد و در انتهای مراسم ذاکر اهل بیت (ع) میثم مطیعی مراسم را به دست می گیرد.

عشاق الحسین (ع) با واسطه شهید گمنام طلب مغفرت کردند

مراسم هیئت عشاق الحسین (ع) در میدان امام حسین (ع) در دومین شب قدر، با مداحی حاج علی قربانی برگزار شد. نکته قابل توجه در این مراسم، تشییع جنازه یک شهید گمنام بود. عطر شهادت، در کنار روضه امیر المومنین (ع) و احیای کلام الله مجید، اکسیری برای بخشش گناهان و ترفیع جایگاه بندگی ایجاد کرده بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رمضان 98 مناسبت های مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد

به گزارش خبرنگارمهر، پیش از ظهر شنبه مراسم تشییع خانم معصومه حائری عروس ارشد امام خمینی (ره) و همسر شهید آیت الله «سیدمصطفی خمینی» از مسجد نو واقع در میدان آستانه قم به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار شد.

آیت الله جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید بر پیکر مرحومه خانم حائری اقامه نماز کرد و پس از طواف گرد مضجع مطهر بانوی کرامت، آن مرحومهدر مقبره شیخ فضل‌الله نوری صحن امام رضا علیه السلام حرم مطهر به خاک سپرده شد.

حجت ااسلام سید یاسر و سید حسن خمینی و تعدادی از اعضای بیت امام راحل، سید محمدآقامیری استاندار قم، برخی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، برخی چهره های سیاسی و اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور داشتند.

گفتنی است مراسم بزرگداشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی بعد از نماز مغرب و عشا امشب در حسینیه شهدا برگزار می شود.

معصومه حائری عروس ارشد امام خمینی (ره) و همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی صبح ششم اردیبهشت ماه پس از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

وی فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم بود که در ۱۷ فروردین ماه سال ۱۳۳۳ با حاج آقا مصطفی خمینی ازدواج کرد و حاصل ازدواجشان ۴ فرزند است.

این بانو در دوران تبعید حضرت امام (ره) و حاج آقا مصطفی در عراق حضور داشت و همسر گرامیشان را همراهی می‌کرد.

کد خبر 6089930

دیگر خبرها

  • حمله به نمازگزاران در گذره هرات افغانستان/ ۶ نفر شهید شدند
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • مرقد هانی بن عروه از یاران خاص امام علی(ع) مسجد کوفه
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • تشییع دو شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق (ع) در قم
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)